5.6.06

Tagged by Senthil #Exams are over! - Am officially completing the Pre final yr!

Hello my dear friends,
Its been so long since i logged in here. Finally the doctors are back on duty and my Exams are over. The first exam was my nightmare, and the last one was so good that am expecting a 100 for i got full internals in that subject and the paper too was very good. This time the strangest thing was that i had been dreaming my own inventions- derivations, equations, circuits which were too absurd but i kept working out those in my dream and right before my alarm rang i realized it was all just dream(Most of them were relevnt to t subject :( to confuse me alot!!). This had never happened to me, may be the dream would be like am in the exam hall- questions were ok, or me crying seeing the questions, or something stupid like that. But this time it was too wierd ;) And i fell sick the day before the Bio medical and unbelievably it was the best paper i ever wrote . And finally, Thanks to Senthil for the tag. I have been tagged by Senthil , and am sorry for posting it this late ........ Here it goes,

1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4. Ans. But when they were alone they talked about nothing else.”When do you suppose we could go up the Faraway tree?”Fanny kept asking.
2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch air? Ans. Kaathu dhaan irukku…It’s the window.
3. What is the last thing you watched on TV? Ans. SUPER SINGER !!
4. Without looking, guess what time it is? Ans. 2:00
5. Now look at the clock, what is the actual time? Ans. 1:39 (Just 1??!!)
6. With the exception of the computer, what can you hear? Ans. The Dog’s Bark from the streets
7.When did you last step outside? What were you doing? Ans. Yesterday…To write the last Exam of this SEM… We are no more the PRE FINAL YEARs!!
8.Before you started this survey, what did you look at? Ans. Looked at the beautiful sky while i was climbing up the stairs.
9.What are you wearing? Ans. Lungi & munda baniyan with one Suruttu in my mouth’NU SONNA NAMBIDAVA POREENGA :P … Irundhalum, Salwar- plain Blue colour.
10.When did you last laugh? Ans. While Me & Mom recollected - the SAME gesture we both made on seeing an old friend who looked like a total freak now!! (We very well managed to hide this feeling while she was here. All these happened only after we sent her off. Can people change totally upside down after entering into college(in Bombay)??!!! And look very stupid calling it TREND?? Funny!!)
11.What is on the walls of the room you are in? Ans. May be a little dust and a calendar hanging
12.Seen anything weird lately? Ans. Yeah…..That old friend I had mentioned about :D
13.What do you think of this quiz? Ans. Interesting- Its like am writing my personal diary again tonight!
14.What is the last film you saw? Ans. Sindbad – the Animated version. And if u r asking abt the recent one – The Series of unfortunate events.
15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans. If I could… That would be Bill gates and an age converting machine. So that I could bring him back to his early 20’s and ……… HEHEHE. No you silly!! I would just buy him so that we could work together and do more service to the society –Internationally.
16.Tell me something about you that I dunno
Ans. I like Tall Men :P - Kidding! Hm…… U better not! :D Appodhaan adhu Theriyadhadha irukkum
17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
It would be the world itself.
18.Do u like to Dance Ans.With? :P .......Hm...
19. Imagine your first child is a girl, what do you call her? Ans.I need to think…Not alone ;)
20 Imagine your first child is a boy, what do you call her? Ans. DITTO!!
21.Would you ever consider living abroad? Ans. For a short period/occassionally -YES! But not too long…
22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates? Ans. Oh finally you are here. Now I shall retire for you are here to take my position! :D

I welcome anyone and everyone to takeup this tag....and i would love to read it!! After Inba thunbam Tag this is one that i did enjoy writing!

Will soon write another interesting post may be like the Chicki post :P ....FEAR NOT!!

15 comments:

Gopalan Ramasubbu said...

So Madam Final year senior aaitengala,good on u.
Nice answers,hmm btw
//* Appodhaan adhu Theriyadhadha irukkum//*??? enaku onnum purila.

ambi said...

good that u did ur exams well.
munda baniyan, suruttu ans - ROTFL :)

Delhi_tamilan said...

hi.. you have a nice blog.. hope to read your other post as well... inniku time illa.. varen... Next Meet panren...

senthil natarajan said...

wb... n now u r in final year! cool
u like to dance na? u are asking, with na? hmm

Prasanna said...

welcome back. Gud to hear that u did ur exams well.

Delhi_tamilan said...

ADHAN EXAM over-achae.. pinna edhuku yosanai blog-ah update panradhila?

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

kuttichuvaru said...

neeyum pottuttiyaa intha tag post!! seems evry other blog tat I visit has this tag in recent times!!

Marutham said...

@Subbu,
:) I meant " If i tell u that thing which u donot know abt me...Then after i tell it out ,it will no longer be unknown" Pirinjudha...BAYANGARAMA kozhaprena?!
@Ambi,
;)
@Tamizhan,
Thanku :) Meendum varuga! Ya...Will soon post another 1 .

Marutham said...

@Senthil,
Enna Senthil idhu kooda purilaya...Yaarkooda Dance'nu sonna yosikkalaam!! :P Kidding ;)
@Prasanna,
Hmm...Parava illai. 3 exams were so cool. Mathadhu not very easy.
@Anonymous,
Ungala oru few times patha gnabagam, always signing off with " Anyways,
Thanku :) And its a standard Template available. Neengalum Try'alaam :P

Marutham said...

@ Kutty
Ippo yenangringa? Yarumey poda koodatha? ;)

senthil natarajan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
senthil natarajan said...

i see u all smiles now... ur blog is back ah!!

Marutham said...

@Senthil,
Thanku so much senthil :) For the backup idea.... Here is the link marutham.wordpress.com

Anonymous said...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»